Budapest flyg

MrJet
Travelstart

Budapest weekend

MrJet
Travelstart

Budapest resehandböcker

Topp 10 Budapest
Lonely Planet Budapest
Budapest Första Klass
Budapest Miniguide & Karta

Budapest hotell och boende

Då Budapest har miljontals med turister på besök årligen är också utbudet av hotell i Budapest välidgt stort. Här finns allt från enstjärniga hotell till de dyra femstjärniga hotellen.


Med tanke på det stora utbudet av hotell så kan det vara svårt att bestämma sig för vilket man ska välja, då kan det vara bra att läsa recensioner från tidigare besökare på olika hotellbokningswebbplatser på internet. De flesta hotellen går att boka på internet idag och många av dem finns bland alla bokningssiter på internet.

Läget för hotellet är så klart viktigt för att enkelt och smidigt kunna ta sig till de intressanta platserna i staden. Om det inte finns något passande centralt hotell kan det vara en idé att kolla var närmsta tunnelbanestation finns i förhållande till hotellets placering, vilket underlättar transporter inom staden.

Budapest har en lång tradition av spa och termalbad och det finns mer än femtio hotell i staden med spabad i Budapest. Utöver själva spabadet kan många hotell erbjuda behandlingar och sportanläggningar av olika slag. Flera av spahotellen i Budapest är exklusivare fyr- och femstjärniga, men det finns även mindre lyxiga hotell med spa i staden. Det mest kända spahotellet i Budapest är hotell Gellért som ligger vid foten av Gellértberget centralt i staden.

Budapest har även gott om lägenhetshotell och den billigare varianten med Bed & Breakfast-boende. Även dessa boendeformer varierar i kvalitet och pris.

Hotels.com har det största utbudet av hotell i Budapest och de har ofta kraftigt rabatterade priser.
Alla hotell i Budapest >>
Specialerbjudanden på hotell i Budapest >>
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Budapest >>