Prag flyg

MrJet
Travelstart

Prag resehandböcker

Prag, Första klass
Topp 10 Prag
Prag: Miniguide & karta
Prag, Berlitz reseguide

Prag weekend

MrJet
Travelstart

Prag hotell och boende

Som turist i Prag finns det flera olika alternativ för boende och det vanligaste är såklart att välja att bo på hotell i Prag, vilket det finns enormt många av då Prag är en stad full av turister året runt.

I Prag finns alla nivåer av hotell att välja på, allt från riktiga lyxhotell till de mer sparsamma budgetalternativen. Standarden på hotellen kan däremot variera en del och det kan vara bra att läsa recensioner från tidigare besökare innan man bokar sitt hotell i Prag.

Priserna för hotellrummen sjunker ju längre från de centrala delarna av Prag de ligger. Med tanke på de goda transportmöjligheterna i form av tunnelbana och spårvagn som Prag kan erbjuda samt det faktum att staden inte är så värst stor kan det vara ett smart val att välja ett billigare hotell en bit från de centrala delarna av staden. Kontrollera bara att det finns en tunnelbanestation i närheten för smidig förflyttning inom staden.

Förutom vanliga, traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell och det billigaste alternativet är att välja ett bed & breakfast hotell i Prag, vilket kan fås för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största förmedlare av hotellövernattningar och de har ofta bra erbjudanden och kraftigt rabatterade priser.

Alla hotell i Prag >>
Specialerbjudanden på hotell i Prag >>
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Prag >>