London flyg

MrJet
Travelstart

London resehandböcker

London, Första klass
Topp 10 London
London: Miniguide & karta
Med familjen i London

London weekend

MrJet
Travelstart

London hotell och boende

Eftersom London är en av världens mest välbesökta städer finns det gott om möjligheter för boende i London. Staden är full av hotell och det finns något för alla möjliga smaker och priser.


Som turist finns det flera olika alternativ av boendeformer att välja mellan. Vanligast formen är traditionella hotell och därefter kommer lägenhetshotell vilket det finns gott av även det. Ett billigare alternativ är att välja bed and breakfast vilka man kan hitta för några enstaka hundralappar per natt.

När det kommer till vilket boende man ska välja kan det, förutom faciliteterna, vara bra att tänka på placeringen i staden. Det är oftast smidigt att välja ett hotell som ligger i närheten av någon av tunnelbanestationerna. Till exempel så är Paddington, Bayswater, Queensgate, Marble Arch och Notting Hill Gate stationer som ligger i typiska hotellområden. Härifrån är det enkelt att transportera sig över hela innerstaden.

Standarden på hotellen i London kan variera kraftigt. Allt för ofta är kvaliteten på hotellen lägre än förväntat och det kan vara bra att kolla upp hotellet ordentligt innan man bokar. Till exempel kan frukosten på ett trestjärnigt hotell endast bestå av frukostbullar med marmelad och kaffe därtill.

Hotels.com är internets största sida med hotell över hela världen. Att söka efter hotell på deras sida kan vara en bra idé då de ofta har rabatterade priser. Vidare har de massor med recensioner av hotellen från tidigare besökare vilket kan vara till stor hjälp inför en hotellbokning i London.

Här är Hotels.com's specialsidor om London:
Alla hotell i London >>
Specialerbjudanden på hotell i London >>
Sista minuten-erbjudanden på hotell i London >>