Madrid flyg

MrJet
Travelstart.

Madrid hotell och boende

Det finns hotell för alla smaker och behov i världsstaden Madrid. Hotellen varierar i prisklass och standard och finns i flera olika klasser.

Vill man bo lite lugnare kanske man bör hitta boende en bit ifrån city medan området runt Gran Via är för de som vill bo riktigt centralt.

Hotels.com erbjuder ett brett utbud av billiga hotell i Madrid för den som föredrar klassiska hotell. Den som föredrar lägenhetshotell hittar också ett brett utbud hos hotels.com.

Även om det finns gott om hotell i Madrid kan det vara en idé att kontrollera vad som ingår i bokningen för att undvika obehagliga överraskningar på plats. Inte alla hotell inkluderar frukosten i priset utan det kan vara tillval som det ska betalas extra för.

De mest centrala hotellen i staden är de som i regel blir fullbokade först men det är i regel också dessa hotell som är dyrast. Madrid har väl uytbyggda publika transporter så vid bokning av ett hotell en bit utanför de centrala delarna av staden bör ligga i närheten av någon tunnelbanestation för att vara smidigt.

Hotels.com är en av internets största specialiserade aktörer på hotell världen över, de erbjuder priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa.

Här är Hotels.com's specialsidor om Madrid:
Specialerbjudanden på hotell i Madrid
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Madrid