Berlin flyg

MrJet
Travelstart

Berlin weekend

MrJet
Travelstart

Berlin resehandböcker

Berlin
Topp 10 Berlin
Berlin: Miniguide & karta

Berlin hotell och boende

Berlin har gott om hotell för den som väljer denna boendeform under sitt besök i staden. Det finns alla möjliga varianter av hotell från en- till femstjärniga lyxhotell.


Det kan vara idé att lägga lite tid på att surfa runt på de stora hotellsajterna på internet och se vad det finns för specialerbjudande just för tillfället. Dessutom kan det vara bra att läsa recensioner och betyg från hotellens tidigare besökare då det ger en uppfattning om hur prisvärda hotellen är.

Det kan vara idé att välja ett hotell i närheten av en U-Bahn eller S-Bahn station för att snabbt och enkelt förflytta sig inom staden. Utöver läge på hotellet bör man kontrollera vad som ingår i en hotellbokning och om hotellet erbjuder de faciliteter man vill ha, till exempel internet, restaurang, frukost eller tillgång till gym med mera.

Utöver vanliga hotell kan Berlin erbjuda lägenhetshotell och den billigare varianten av bed & breakfast hotell.

Hotels.com är en av internets största specialiserade aktörer på hotell världen över, de erbjuder priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa. Här är Hotels.com's specialsidor om Berlin:
Alla hotell i Berlin >>
Specialerbjudanden på hotell i Berlin
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Berlin