Paris flyg

MrJet
Travelstart

Paris resehandböcker

Paris, Första klass
Paris Miniguide
Paris Topp 10
Med familjen i Paris

Paris weekend

MrJet
Travelstart

Paris hotell och boende

Som turist i Paris finns det flera olika alternativ för boende och det vanligaste är såklart att välja att bo på hotell i Paris, vilket det finns enormt många av då det är en stad full av turister året runt.

I Paris finns det hotell av alla olika priser och slag. Som turist kan det vara skönt att bo centralt för att ha nära till de flesta sevärdheterna och shoppingen. Dock innebär detta i regel lite dyrare hotell och de billigare budgethotellen ligger oftast en bit utanför den mest centrala delen av Paris, och med tanke på att staden har bra kommunikationsmedel kan det vara nog så praktiskt att hitta ett billigare hotell en bit från centrum.

Innan hotellet bokas bör det kontrolleras vad som ingår i priset. Det är inte ovanligt att frukost ska betalas extra för och att den ofta fås bättre och billigare på kaféet om hörnet. Parisborna och hotellägarna är i regel väldigt trevliga och omtänksamma och servicen brukar vara bra på stadens hotell.

Förutom vanliga, traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell och det billigaste alternativet är att välja ett bed & breakfast hotell i Paris, vilket kan fås för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största förmedlare av hotellövernattningar och de har ofta bra erbjudanden och kraftigt rabatterade priser.

Alla hotell i Paris >>
Specialerbjudanden på hotell i Paris >>
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Paris >>