Amsterdam flyg

MrJet
Travelstart

Resehandböcker

Första klass reseguide
Topp 10 Amsterdam
Berlitz reseguide

Barcelona hotell och boende

Då Barcelona är en stad som är full av turister året runt finns det gott om boendealternativ för stadens besökare. Det finns mängder av vanliga hotell i Barcelona för den som väljer denna boendeform. Den som söker efter billigare alternativ för sitt boende kan finna gott om lägenhetshotell och Bed and breakfast alternativ i staden.

I Barcelona finns alla typer av hotell från riktiga lyxhotell till mer sparsamma budgetalternativ. Då turismen i Barcelona är så stor byggs det konstant nya hotell för att möta den växande efterfrågan av turister.

Det stora utbudet av hotell i Barcelona till trots så är det inte alltid så enkelt att hitta ett boende som passar både behag och plånbok. Det är till exempel inte alla hotell som har frukost inkluderad i priset utan detta är ett tillval som man måste betala extra för. Ett tips är att kontrollera vad som ingår i priset innan ni bokar ert boende.

De mest centrala hotellen i staden är i regel de som snabbast blir fullbokade. Med tanke på att staden har goda transportmöjligheter med bland annat tunnelbana, är det i regel inga problem att välja ett hotell en bit från centrum - i regel är dessa hotell även lite billigare än de mest centralt belägna.

Hotels.com är en av internets största specialiserade aktörer på hotell världen över, de erbjuder priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa.
Här är Hotels.com's specialsidor om Barcelona:

Alla Hotell i Barcelona
Specialerbjudanden på hotell i Barcelona
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Barcelona

Använd sökfunktionen nedan för att hitta lediga hotell i Barcelona under dina resdagar.