Amsterdam flyg

MrJet
Travelstart

Resehandböcker

Första klass reseguide
Topp 10 Amsterdam
Berlitz reseguide

Amsterdam hotell och boende

Amsterdam är en turistvänlig stad och det finns gott om olika typer av boende för den som besöker staden. Det finns massor av vanliga hotell i Amsterdam för den som föredrar denna boendeform. Den som söker efter billigare alternativ för sitt boende kan finna gott om lägenhetshotell eller Bed and breakfast alternativ i staden.

Amsterdam har ett stort utbud av budgethotell, varav en hel del har ett centralt och bra läge. Dock kan som vanligt dessa budgethotell variera i standard och det gäller att kolla upp hotellet ordentligt och välja med omsorg.

Trots att det finns ett rejält utbud av hotell i Amsterdam så är det inte alltid så enkelt att hitta ett boende som passar både behag och plånbok. Det är till exempel inte alla hotell som har frukost inkluderad i priset utan detta är ett tillval som man ibland måste betala extra för. Vissa hotell kan ha flexibelt antal sängplatser och möjligen delat badrum med andra boende. Ett tips är att kontrollera ordentligt vad som ingår i priset innan ni bokar ert boende.

De mest centrala hotellen i staden är i regel de som snabbast blir fullbokade, så det gäller att vara ute i god tid om något av dessa lockar. Med tanke på att staden har goda transportmöjligheter med bland annat tunnelbana och spårvagn är det i regel inga problem att välja ett hotell en bit från centrum - i regel är dessa hotell även lite billigare än de mest centralt belägna.

Hotels.com är en av internets största specialiserade aktörer på hotell världen över, de erbjuder priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa.

Här är Hotels.com's specialsidor om Amsterdam:
Specialerbjudanden på hotell i Amsterdam
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Amsterdam