Rom flyg

MrJet
Travelstart

Resehandböcker

Rom - första klass guide
Topp 10 Rom
Med familjen i Rom
Rom och Vatikanen

Rom hotell och boende

Rom är en stad dit turister reser i en strid ström, vilket gör att det finns gott om hotell i staden. Dock är det inte alltid så lätt att hitta billigare alternativ så det kan vara bra att vara ute med sin bokning i god tid innan avresa. Det finns mängder av vanliga hotell i Rom för den som väljer denna boendeform. Den som söker efter billigare alternativ för sitt boende kan finna gott om lägenhetshotell och Bed and breakfast alternativ i staden.

Det stora utbudet av hotell i staden till trots så är det inte alltid så enkelt att hitta ett boende som passar både behag och plånbok. Det är till exempel inte alla hotell som har frukost inkluderad i priset utan detta är ett tillval som man måste betala extra för. Ett tips är att kontrollera vad som ingår i priset innan ni bokar ert boende.

De mest centrala hotellen i staden är i regel de som blir fullbokade först. Med tanke på att staden har goda transportmöjligheter med bland annat tunnelbana, buss och spårvagn är det i regel inga problem att välja ett hotell en bit från centrum - i regel är dessa hotell även lite billigare än de mest centralt belägna.

Många av stadens sevärdheter ligger inom gångavstånd, men alla sevärdheter går inte att nå till fots därför kan det vara bra att hitta ett hotell som ligger lämpligt placerat för de område/områden man är mest intresserad av.

Hotels.com är en av internets största specialiserade aktörer på hotell världen över, de erbjuder priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa.
Här är Hotels.com's specialsidor om Rom:

Alla Hotell i Rom
Specialerbjudanden på hotell i Rom
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Rom